- Norsk merverdiavgift 25 %, samt tollavgift kommer i tillegg

Kjøpsvilkår

Generelle kjøpsvilkår for Projektorspecialisten AB og dennes netthandelbutikk www.projektorlamper.com. Hjemmesidens avtale er gjeldende og anses å ha forrang foran eventuelle tidligere avtaler. Avtalen godkjennes av kjøperen når kjøpet fullføres hos www.projektorlamper.com

Pris og betaling

Alle priser oppgitt på Projektorlamper.com oppdateres kontinuerlig og gjelder produktene eksklusive fraktkostnader og andre eventuelle kostnader knyttet til valgt betalingsmåte. Prisene oppgis i norske kroner.Vi reserverer oss for eventuelle skrivefeil, samt forbeholder oss retten til å avvise kjøp knyttet til slike feil. Priser oppgis eksklusive merverdiavgift. Norsk merverdiavgift, tollavgift og speditørens håndteringskostnader kommer i tillegg.

Projektorlamper.com bruker følgende samarbeidspartnere for sikker betaling med bankkort og faktura: Klarna AB, Nordea Bank og DIBS Payments Services.

Vi aksepterer følgende betalingsmåter

Faktura 14 dager via Klarna – Bedrift/Privat
Delbetaling med Klarna
Faktura stat/kommune 30 dager

 

Faktura / Delbetaling

Bedriftskunder og privatkunder kan velge å betale via Klarna faktura 14 dager. Faktura sendes til oppgitt fakturaadresse eller e-post etter leveransen. Med Klarna AB tilbyr vi også delbetaling i opp til 24 måneder.
* Klarnas øvrige vilkår for faktura og delbetaling gjelder.

 

Faktura skole, stat og kommune

Vi tilbyr offentlige virksomheter muligheten til å betale via faktura 30 dager. For mer informasjon om denne betalingsmåten, ta kontakt med vår kundeservice.

Leveranser

Vi utfører daglige leveranser fra sentrallageret vårt og kan i de aller fleste tilfeller levere produktet innen 24 timer. Dette forutsetter at varen finnes på lager og at bestillingen er gjort før klokken 14.30 (for leveranse påfølgende dag).
Dersom speditøren forsøker å levere det bestilte produktet til oppgitt leveranseadresse uten å lykkes, sendes varen videre til utleveringsstedet for gjeldende speditører nærmest deg.
Leveransemåten kan bli endret i de tilfeller der leveransen kan påskyndes. Det kan være at bestilt vare leveres til utleveringsstedet istedenfor direkte på døren.

Fraktkostnader

Vi leverer produktene våre med DHL Express, DHL Freight eller Posten. Leveranse skjer vanligvis til bestillerens oppgitte leveranseadresse. Leveranse kan skje til kundens nærmeste utleveringssted for Posten eller DHL. Fraktkostnaden er for øyeblikket 99 norske kroner, eksklusive merverdiavgift.

Toll/Importkostnad Norge

Norsk merverdiavgift 25 %, samt tollavgift 2,9 % av totalsummen, kommer i tillegg. Avgiften og merverdiavgift faktureres av speditøren.
En fast avgift for importhåndtering kan også bli belastet av speditøren. (standardavgift DHL)

Garanti

Alle projektorlampene våre har en fabrikkgaranti på 3 måneder (90 dager) f.o.m. innkjøpsdato. I garantisaker skal reklamasjon rettes til Projektorlamper.com. Projektorens serienummer kan kreves for at saken skal håndteres.

Garantien gjelder ikke i de tilfeller der:

En feil oppstår på grunn av feilmontering eller kundens uaktsomme håndtering.
Feil som oppstår på grunn av tekniske problemer eller feil på projektoren.
Feil som oppstår i sammenheng med strømbrudd eller overoppheting som skyldes skitt/støv eller lignende.
Garantien gjelder ikke dersom serienummer eller garantisegl mangler.

Ved garantisaker sender kunden selv produktene tilbake til oss for en gjennomgang av teknikerne våre. Kunden betaler for retur og er ansvarlig for produktet helt til den er mottatt av Projektorspecialisten AB. Ved godkjent reklamasjon kan kunden få tilbakebetalt fraktkostnader av Projektorlamper.com.

Reklamasjon

For å kunne påberope feil ved varen skal bedriftskunden sende en reklamasjon til Projektorlamper.com omgående, senest 30 dager etter fakturadato samt på en eller annen måte returnere varen.Konsumenten (privatperson) kan reklamere innen rimelig tid etter at feilen oppdages. Garantiperioden for våre projektorlamper er 3 måneder (90 dager) etter innkjøpsdato. Les mer under garanti. Reklamasjon av et produkt uten serienummer godkjennes ikke.
Bedriftskunder skal kontrollere alt gods ved ankomst for å forsikre seg om at varen er feilfri. Dersom reklamasjonen mottas senere enn 30 dager fra bedriftskunden, forbeholder Projektorlamper.com seg retten til å avgjøre om feilen skal rettes opp. Med hensyn til konsumenten (privatperson) retter Projektorlamper.com opp feilen på egen bekostning om det kan skje uten urimelig kostnad eller uleilighet for Projektorlamper.com. Forøvrig henvises det til forbrukerkjøpslovens bestemmelser.
Kunden betaler selv returen av varen ved reklamasjon. Kunden er ansvarlig for at varen returneres godt innpakket.

Konsumentens (privatperson) angrerett

I henhold til konsumentvernet ved distanseavtaler, har konsumenten (privatperson) rett til å angre kjøpet sitt innen 14 dager etter at varen er mottatt. Projektorlamper.com skal da informeres innen gjeldende periode for å godkjenne returen. Dette gjøres til vår kundeservice via e-post info@projektorlamper.com For saker vedrørende angrerett, står kunden for fraktkostnadene tilbake til oss (Projektorspecialisten AB). Varen skal returneres med all medfølgende emballasje og tilbehør for at returen skal godkjennes. Angreretten gjelder ikke dersom varen er brukt eller om emballasje eller tilbehør mangler. Tekst eller porto skal ikke festes direkte på originalkartongen ved retur. Varen skal returneres godt innpakket. Eventuelle transportskader som følge av mangelfull innpakking dekkes av kunden.
Angreretten gjelder ikke kjøp foretatt av bedrifter, offentlige virksomheter eller foreninger.

Varens risiko

Varens risiko overføres til kjøperen når varen er levert til transportøren. Når kjøpet er foretatt av en konsument, overføres risiko på kjøperen først når varen leveres av transportøren.

Personopplysninger

Projektorlamper.com følger den svenske personopplysningsloven og vi ber derfor om deres samtykke til at vi behandler og lagrer personopplysninger i databasen vår. Alle opplysninger i forbindelse med registrering og kjøp hos oss behandles av ansvarlig person hos oss. All lagret informasjon vil kun anvendes med det formål å fullføre våre forpliktelser ovenfor deg som kunde. Som konsument har du rett til å be om opplysninger vi har lagret om deg, samt kreve at feilaktige opplysninger endres eller slettes.

Avtalekunder/konto med innlogging

Påloggingsopplysninger (brukernavn og passord) til kundekonto hos Projektorlamper.com skal behandles på en slik måte at de ikke kommer uvedkommende til kjenne. Dersom du gir påloggingsopplysningene dine til en annen, bekrefter du dermed at denne personen har rett til å legge inn bestillinger i ditt navn og at du er betalingspliktig for slike bestillinger. For konti som tilhører juridiske personer, anses samtlige personer med tilgang til påloggingsopplysningene til kontoen å ha fullmakt til å legge inn bestillinger for den juridiske personens regning. Dersom du tror at uvedkommende personer har tilgang til påloggingsopplysningene dine, er du pliktig til gi beskjed om dette umiddelbart til Projektorlamper.com samt bytte passord.

Bedrageri

Alle forsøk på bedrageri politianmeldes.